Werkplekken

Edisonstraat 51A Doetinchem

Ons pand aan de Edisonstraat in Doetinchem is een vaste locatie om als groep de dag te starten, 's middags te lunchen en de dag af te sluiten. We houden ons hier bezig met arbeidsmatige dagbesteding. Hierbij kun je denken aan soldeerwerkzaamheden, montagewerkzaamheden en hout zagen en kloven. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld onder begeleiding te sleutelen aan je scooter.

DZC'68 en VV Zelhem

Voetbalvereniging DZC'68 in Doetinchem is één van onze vaste locaties om als groep de dag te starten, 's middags te lunchen en de dag af te sluiten. We maken hier met z'n allen de kantine, kleedkamers en bestuurskamers schoon. Daarnaast zorgen we ervoor dat het buitenterrein er strak uit ziet door te vegen en blad te blazen. 

 

Net als DZC'68 is Voetbalvereniging Zelhem een vaste locatie om als groep de dag te starten, 's middags te lunchen en de dag af te sluiten. Ook hier zorgen we ervoor dat aan het einde van de dag de kantine, de kleedkamers en het buitenterrein er netjes uitzien. 

Politie en brandweer
Gaafwerk werkt samen met de politie in Doetinchem. Wij zorgen ervoor dat de politiemannen en -vrouwen in schone auto's rijden. De auto's worden zowel van binnen als buiten tot in de puntjes schoongemaakt. Onze collega's ervaren dit werk als erg leuk. Logisch ook, wie wil er nu niet lunchen met de korpschef? 

 

Daarnaast werken we samen met de brandweer in Doetinchem. Ook de auto's van de brandweer rijden dankzij het harde werken van onze collega's altijd netjes rond. 

 

SAZA Topsporthal Doetinchem
De SAZA topsporthal in Doetinchem wordt gebruikt voor verschillende zaalsporten zoals turnen, volleybal, dansen, fitnessen, badminton en gym. Wij zorgen er met onze collega's voor dat de sporthal er iedere dag weer tiptop uitziet. Van stofzuigen, het aanvegen van de entree, het dweilen van de kantine en het netjes maken van de bar tot het onderhouden van de arena, tribunes en gymzalen: we doen het allemaal!

Sporten
Gaafwerk vindt het heel belangrijk dat iedereen voldoende beweging krijgt. Daarom bieden we twee keer per week de mogelijkheid om te sporten in een zaal. We beoefenen hier verschillende sporten, zoals voetbal, basketbal, volleybal en badminton. Daarnaast gaan we regelmatig naar het zwembad, vinden we het leuk om te fitnessen in de sportschool en wandelen we bij mooi weer graag in de buitenlucht.