Algemeen

Gaafwerk biedt dagbesteding aan mensen die als gevolg van een beperking of een psychisch probleem niet (volledig) mee kunnen draaien op de arbeidsmarkt. Door dagbesteding leer je andere mensen kennen, werk je aan je sociaal emotionele vaardigheden en breng je structuur aan in je dagelijkse leven. 

 

Onze dagbesteding is deels gericht op het leveren van een nuttige bijdrage aan de samenleving. Door te werken op verschillende locaties en door samen te werken met verschillende bedrijven zorgen we ervoor dat iedereen zich onderdeel voelt van de samenleving. Naast het leveren van een nuttige bijdrage aan de samenleving vinden we het belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen. Door te werken in kleine groepjes zijn we in staat rekening te houden met individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je werk doet dat bij je past en dus met plezier bij ons komt werken. 

 

De dagbestedig bestaat daarnaast uit allerlei recreatieve bezigheden. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk en gezellig om samen sportief bezig te zijn. Afhankelijk van wat je graag doet, kun je er tijdens de dagbesteding dan ook onder andere voor kiezen om te gaan fitnessen, zwemmen of wandelen.