Wonen met 24-uurs begeleiding

Wil je graag zelfstandig wonen, maar heb je hierbij wel continu ondersteuning en begeleiding nodig? Dan is wonen met 24-uurs begeleiding misschien wel de oplossing voor jou. 

 

Gaafwerk heeft in Doetinchem een woonlocatie waar zich verschillende appartementen bevinden. Iedereen die hier woont heeft een eigen appartement. Daarnaast zijn er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken aanwezig. Je kunt er dus altijd zelf voor kiezen of je de rust van je eigen appartement opzoekt of juist de gezelligheid van de gemeenschappelijke ruimte. 

 

In de gemeenschappelijke ruimte is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Deze helpt je bij het doen van boodschappen, het (af)wassen, het koken en het schoonmaken. Daarnaast geeft de begeleiding je praktische tips over bijvoorbeeld het bijhouden van je financiën, het indelen van je vrije tijd en het werken aan je sociale netwerk. De begeleiding bespreekt samen met jou wat je zelf kan en waarbij je hulp nodig hebt. Kortom: je woonbegeleider ondersteunt je waar nodig zodat je zo zelfstandig mogelijk je eigen leven kunt leiden.